Særligt udvalgt spiritus

Rum - Gin - Whisky og Tequila

Her på siden kan du læse lidt om vores særligt udvalgte spiritus, vi føre selvfølgelig mange andre typer af spiritus, shots, snaps og bitter.

Særligt udvalgte Rom

 • Santos Dumont - Hors d´Age Heritage

  Santos Dumont Heritage lever virkelig op til en Ultra-Premium blanding. Den er lavet af brasiliansk frisk sukkerrørsaft blandet med melassebaseret rom fra Vestindien og Mellemamerika. Hver gang en blanding sættes sammen, er opgaven at få det det bedst mulige ud af de tilgængelige romfade! Antallet af fade, der opfyldte de høje standarder for den nye Santos Dumont Heritage, var meget begrænset.

  pris for 2cl. 110 kr
 • Rum Nation Rare - Jamaica 25 YO Embassy No. 1 1995-2020

  En mesterblanding lavet med 65% af lækre 1991 Monymuskaged i Oloroso fade, 20% af ex-bourbon 1992 Hampden og 15% af dyrebar 1985/1986 Long Pond. Et højdepunkt af gammel ”britisk stil” Jamaicansk blandet rom.Saftig, robust og levende med den cremede rigdom og garvestruktur efter et langt livs modning. En rom, der bevarer åndens hårde og esteriske karakter med den typiske sherrypåvirkning af dadler, rosiner og endda et strejf af kokosnød.

  pris for 2cl. 250 kr
 • Dos Maderas Luxus Barbados-Guyana Rom

  Master blenderen udvælger nøje mellem de mest eksklusive rom fra Barbados og Guyana. Når den ønskede blanding er fundet, lagrer man rommen 10 år i Caribien. Efter denne del af lagringsprocessen, bliver blandingen sejlet over Atlanten, til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Rommen bliver nu lagret 5 år i særligt udvalgte egetræsfade, som tidligere har været brugt til at modne den tunge fyldige ”Don Guido” Pedro Ximenez sherry, certificeret og godkendt af DO-Jerez – Xéres Sherry til at have en gennemsnits alder på 20 år.Det sidste stadie, hvor denne fantastiske rom lagrer i Pedro Ximénez fade, giver den flotte ravfarve. Den er blød og delikat i smag med noter af rosin, figner og vanilje.

  pris for 2cl. 80 kr
 • El Dorado demerara rum – Rare collection enmore 1993

  El Dorado Rare Collection er en en række ekstravagante aftapninger i full proof / fuld fadstyrke, som er tappet i et meget begrænset antal. El Dorado ENMORE Rare Collection Limited Release 1993 56,5% er helt unik rom fra Demerara området. Produceret på ”The wooden Continuous Coffey still” eller også kaldet EHP Still (efter Edward Henry Porter, der grundlagde Enmore). Den eneste eksisterende træ kolonne destilleringsapparat i dag. Og den står som sagt ved destilleriet Enmore. Siden 1880 har den produceret en blød rom med mild og frugtfuld aroma. Rommen er efter destilleringen lagt på flaske og efter mere end 20 år på bourbonfade, er denne fantastiske rom lagt på flaske ved fadstyrke på 56,5%

  pris for 2cl. 90 kr
 • Ron Matusalem Gran Reserva 23

  Grand Reserva 23 er skabt til at udfordre selv de mest sofistikerede ganer. Den har en utroligt sød duft af frugt, honning og en anelse hasselnød. Konsistensen er cremet, og smagen er kraftig og nuanceret med en lang finish. Nyd den rent, med isterninger eller i klassiske cocktails.

  pris for 2cl. 50 kr
 • Ron Zacapa 23 Solera

  Ron Zacapa 23 Solera er en fantastisk rom fra Guatemala! - vinder af platin medalje og placeret på 1. pladsen ved den prestigefyldte Beverage Tasting Institute i Chicago, med en 97/100 point. Ron Zacapa Centenario Sistema Solera 23 laves på juicen fra jomfru sukkerrør, og lagres i op til 23 år i soleraen i 2300 meters højde i Guatemala.

  pris for 2cl. 50 kr
 • Farmer's Rum Økologisk hvid rom

  Lys rom, fremstillet i Frankrig af sukkerrør og melasse fra Argentina. typisk hvid rom

  pris for 2cl. 40 kr

Særligt udvalgte Gin

 • Tanqueray London Dry Gin

  Tanqueray gin er en velkendt London Dry Gin der stammer fra London, der nu produceres i Skotland. Denne gin har en stor markedsandel i Sydeuropa og er den mest sælgende gin i USA. En London Dry Gin er kendetegnet ved en bestemt destillationsproces, hvor kornet destilleres to gange. I anden omgang tilføjes en række urter og krydderier. Tanqueray gin er indbegrebet af London Dry Gin, hvilket giver den sin karakteristiske skarpe og tørre smag, og alkoholprocent på godt 43%. Manglen på citrus gør denne gin en smule tørrere end andre typer gin, men korianderen tilføjer en duft af pikant og citron.

  pris for 2cl. 30 kr
 • The Botanist Gin

  The Botanist Gin er en "small batch" håndlavet Islay Gin lavet af det meget anerkendte whisky destilleri Bruichladdich; dette er den eneste gin lavet på Islay. The Botanist udmærker sig iøvrigt ved, at de ni klassiske gin aromater er forstærket af yderligere 22 vilde Islay planteekstrakter. Det er disse planteekstrater - og de to lokale botanikere, der indsamler dem - som har inspireret til navnet The Botanist Gin. Smagen er fantastisk rig og fyldig. Først føles ginen kold, men varmen breder sig langsomt og man fornemmer den absolutte renhed af langsom destillering. The Botanist Gin er en lækker og luksuriøs gin med en citrus friskhed, der vil begejstre både nybegyndere og garvede gin-nydere.

  pris for 2cl. 45 kr
 • Puerto de Indias Strawberry Gin

  Puerto de Indias Strawberry Gin 37,5% 70 cl. Premium Gin produceret i en af de ældste destillerier i Andalusien, der ligger i byen Carmona i provinsen Sevilla. Med et gennemsigtigt, lyserødt udseende har Port of India Strawberry Premium Gin et blødt touch af lakrids og en sød, vild smag af jordbær og enebær.

  pris for 2cl. 35 kr

Særligt udvalgte Whisky

 • Tomatin Distillery - 18 YO - Oloroso Sherry Cask

  Tomatin 18 års Whisky - er et af destilleriets topprodukter - lagret på oloroso sherry fade, som giver dig følgende i næsen: Træ, gammels møbel, brændt gummi, romnoter, orangeskal, tobak. Du kan forvente dig en fyldig, fed og kompleks smag - varmende sødme, meget malt, og noter af mørk chokolade. Eftersmag: Lidt tør, vedvarende god solid eftersmag i denne 18 års udgave af Tomatin Whisky.

  pris for 2cl. 80 kr
 • Highland Park 12 år Viking Honour Single Orkney Malt Whisky

  Highland Park 12 år Viking Honour er en enestående og prisvindende single malt whisky fra skotlands nordligste destilleri Highland Park. Viking Honour har blandet andet vundet en guldmedalje ved International Spirits Challenge 2020, i kategorien Scotch Whisky. Farve: Glødende rav. Smagsnoter: Smagen er usædvanlig blød og rund med en karakteristisk letrøget smag. Duft: Let røget med nuancer af honning og lyng, en let sødme og anstrøg af sherry.

  pris for 2cl. 50 kr
 • JACK DANIEL'S OLD NO 7 TENNESSEE WHISKEY SOUR MASH -

  Jack Daniels destilleriet blev etableret i 1866 og er uden tvivl verdens bedst sælgende whiskey. Jack D bliver produceret på USA´s ældste destilleri i den lille by Lynchberg, i delstaten Tennessee. Master Distlleren hedder Jeff Arnett. Han er den syvende i rækken af Master Distillers siden selveste Jack Daniel "Him Self" stod for driften. Mottoet er, at leve op til Jack’s vise ord: “Every day we make it, we’ll make it the best we can”.

  pris for 2cl. 50 kr
 • The Famous Grouse - Blended Scotch Whisky

  The Famous Grouse præsenterer en gyldenbrun farve, aromaer, som er bløde og runde af malt og friske urter og krydderier, samt en smag med noter af krydderier og frugter med tydelige toner af citrus, havsalt og vanilje, samt et strejf af røg. The Famous Grouse er opkaldt efter den røde type, som er Skotlands nationalfugl.

  pris for 2cl. 20 kr

Særligt udvalgt Tequila

 • Don Julio

  Don Julio Anejo Tequila´s duft er på det nærmeste uimodståelig. Den er en fristende blanding af nødder, vanilje og karamel med overtoner af cirus og enkelte noter af modne jordbær og kirsebær. Smagen i Don Julio Anejo er vidunderligt kompleks med et strejf af vanilje og egetræsagtige toner af flødekaramel. Eftersmagen i Don Julio Anejo er ren og let krydret med dybe noter af vild honning.

  pris for 2cl. 45 kr